Showing results 22 to 41 of 64
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) | Type | Access Type |
2007 | Efeito de tratamentos de pressão e temperatura na actividade e estabilidade da pectina metilesterase e na textura de pimento (Capsicum annuum) | Castro, Sónia Marília de Almeida e | doctoralThesis | |
2010 | Efeito do tratamento hiperbárico na hidrólise de pasta Kraft com celulase | Ferreira, Ana Raquel Figueirinhas Correia | masterThesis | |
2010 | Efeito do tratamento hiperbárico na hidrólise de pasta Kraft com xilanase | Oliveira, Sandra Cristina Tavares de | masterThesis | |
17-Dec-2019 | Effect of high pressure processing to extend the shelf life of a functional acorn beverage | Sardão, Rita Ferreira | masterThesis | |
20-Dec-2013 | Effect of pasteurization and high pressure in donkey milk and colostrum | Gonçalves, Mafalda Sofia Mendes | masterThesis | |
17-Aug-2015 | Estudo da pasteurização por alta pressão de alimentos | Silva, Fabiana Correia Pinto da | masterThesis | |
Jul-2015 | Estudos de utilização, tratamento e valorização de resíduos sólidos : casca de ovo | Falcão, Andreia Micaela Rodrigues | masterThesis | |
5-Jul-2011 | Evaluation of a new method for genetic modification of microorganisms | Kwiatkowska, Katarzyna | masterThesis | |
Feb-2020 | Evaluation of high-pressure as a novel non-thermal extraction technology to obtain extracts with improved biological activities | Moreira, Sílvia Alexandra Monteiro | doctoralThesis | |
May-2020 | Evaluation of hyperbaric storage as a novel food preservation methodology for raw meat versus refrigeration | Santos, Mauro Diogo Batista dos | doctoralThesis | |
31-Jul-2017 | Evaluation of hyperbaric storage effect on Bacillus subtilis and Alicyclobacillus acidoterrestris endosporesre | Pinto, Carlos Alberto Cruz | masterThesis | |
21-Dec-2009 | Evolução da carga microbiológica de uma refeição pré-cozinhada: resultados experimentais e microbiologia preditiva | Oliveira, Marise Fernandes de | masterThesis | |
23-Dec-2016 | Extração assistida por alta pressão de compostos bioativos a partir da casca de figo da Índia amarelo | Castro, Luís Manuel Gomes de | masterThesis | |
30-Nov-2022 | Food preservation technologies to increase the shelf-life of fresh fish products | Gomes, Bruna Campos | masterThesis | |
17-Aug-2015 | Formulação de produtos alimentares comerciais à base de soja | Correia, Francelina Flor de Sousa | masterThesis | |
29-Jul-2019 | High pressure effect on the quality and stability of food-grade emulsions | Silva, Fernanda do Carmo Machado | masterThesis | |
12-Dec-2018 | High pressure extraction of diterpenes from the seaweed Bifurcaria bifurcata | Pais, Adriana Cabrita Sousa | masterThesis | |
7-Dec-2018 | High pressure processing effects on microbiological stability and physicochemical properties of a fruit salada | Lopes, Ana Celina Cascais | masterThesis | |
18-Aug-2014 | Hyperbaric storage of meat products at room temperature | Fernandes, Pedro António Rodrigues | masterThesis | |
18-Aug-2014 | Hyperbaric storage of soup and comparison with refrigeration | Moreira, Sílvia Alexandra Monteiro | masterThesis | |