Browsing by Advisor Saraiva, Jorge

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 22 to 41 of 64 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2007Efeito de tratamentos de pressão e temperatura na actividade e estabilidade da pectina metilesterase e na textura de pimento (Capsicum annuum)Castro, Sónia Marília de Almeida edoctoralThesisopenAccess
2010Efeito do tratamento hiperbárico na hidrólise de pasta Kraft com celulaseFerreira, Ana Raquel Figueirinhas CorreiamasterThesisopenAccess
2010Efeito do tratamento hiperbárico na hidrólise de pasta Kraft com xilanaseOliveira, Sandra Cristina Tavares demasterThesisopenAccess
17-Dec-2019Effect of high pressure processing to extend the shelf life of a functional acorn beverageSardão, Rita FerreiramasterThesisopenAccess
20-Dec-2013Effect of pasteurization and high pressure in donkey milk and colostrumGonçalves, Mafalda Sofia MendesmasterThesisopenAccess
17-Aug-2015Estudo da pasteurização por alta pressão de alimentosSilva, Fabiana Correia Pinto damasterThesisopenAccess
Jul-2015Estudos de utilização, tratamento e valorização de resíduos sólidos : casca de ovoFalcão, Andreia Micaela RodriguesmasterThesisopenAccess
5-Jul-2011Evaluation of a new method for genetic modification of microorganismsKwiatkowska, KatarzynamasterThesisopenAccess
Feb-2020Evaluation of high-pressure as a novel non-thermal extraction technology to obtain extracts with improved biological activitiesMoreira, Sílvia Alexandra MonteirodoctoralThesisopenAccess
May-2020Evaluation of hyperbaric storage as a novel food preservation methodology for raw meat versus refrigerationSantos, Mauro Diogo Batista dosdoctoralThesisopenAccess
31-Jul-2017Evaluation of hyperbaric storage effect on Bacillus subtilis and Alicyclobacillus acidoterrestris endosporesrePinto, Carlos Alberto CruzmasterThesisopenAccess
21-Dec-2009Evolução da carga microbiológica de uma refeição pré-cozinhada: resultados experimentais e microbiologia preditivaOliveira, Marise Fernandes demasterThesisopenAccess
23-Dec-2016Extração assistida por alta pressão de compostos bioativos a partir da casca de figo da Índia amareloCastro, Luís Manuel Gomes demasterThesisopenAccess
30-Nov-2022Food preservation technologies to increase the shelf-life of fresh fish productsGomes, Bruna CamposmasterThesisembargoedAccess
17-Aug-2015Formulação de produtos alimentares comerciais à base de sojaCorreia, Francelina Flor de SousamasterThesisopenAccess
29-Jul-2019High pressure effect on the quality and stability of food-grade emulsionsSilva, Fernanda do Carmo MachadomasterThesisopenAccess
12-Dec-2018High pressure extraction of diterpenes from the seaweed Bifurcaria bifurcataPais, Adriana Cabrita SousamasterThesisrestrictedAccess
7-Dec-2018High pressure processing effects on microbiological stability and physicochemical properties of a fruit saladaLopes, Ana Celina CascaismasterThesisopenAccess
18-Aug-2014Hyperbaric storage of meat products at room temperatureFernandes, Pedro António RodriguesmasterThesisopenAccess
18-Aug-2014Hyperbaric storage of soup and comparison with refrigerationMoreira, Sílvia Alexandra MonteiromasterThesisopenAccess