Skip navigation
sign on to:
my account
receive email
updates
edit profile
language
Português
English
submit
communities
browse
Browse Items by:
Issue Date
Author
Advisor
Title
Subject
Document Type
Access Type
help
Home
Browsing by Advisor Delgadillo Giraldo, Ivonne
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 23 to 42 of 50
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Access Type
May-2019
Efecto de la alta presión hidrostática y el ultrasonido de potencia en la funcionalidad tecnológica de las proteínas lácteas
Rodríguez Piedrahita, Ligia Inés
doctoralThesis
23-Jul-2012
Effect of pasteurisation and high pressure in human milk and colostrum
Sousa, Maria Sílvia Gomes de
masterThesis
2012
Estudo da evolução de carotenos e de açúcares em tomate cereja
Carvalho ,Maria Carlota de Mendanha Soares Simões de
masterThesis
2013
Estudo da secagem da maçã : desenvolvimento de novos produtos
Cruz, Cátia Álison Martins Tavares da
masterThesis
2003
Estudo das transformações bioquímicas e químicas da pêra de S. Bartolomeu durante o processo de secagem – recurso endógeno da região de Viseu
Ferreira, Dulcineia Maria de Sousa
doctoralThesis
1998
Estudo de parâmetros químicos responsáveis pelas características organolépticas de ananases comercializados em Portugal
Martins, André
masterThesis
2002
Estudos da cortiça do Quercus suber L.. Indicadores de interacção em sistemas cortiça/soluções modelo de vinho
Duarte, Afonso Miguel dos Santos
masterThesis
20-Dec-2013
Estudos de índice glicémico de variedades de arroz
Teixeira, João Maria Lopes da Cunha Cappelle
masterThesis
May-2020
Evaluation of hyperbaric storage as a novel food preservation methodology for raw meat versus refrigeration
Santos, Mauro Diogo Batista dos
doctoralThesis
31-Jul-2017
Evaluation of hyperbaric storage effect on Bacillus subtilis and Alicyclobacillus acidoterrestris endosporesre
Pinto, Carlos Alberto Cruz
masterThesis
Oct-2019
Evaluation of storage under pressure as a new preservation process to increase shelf-life of fresh fish
Fidalgo, Liliana Gonçalves
doctoralThesis
15-Dec-2015
Genotypic and environmental effects on the concentration of healthy compounds of four durum wheat varieties
Paiva, Ana Giselda Simões
masterThesis
7-Dec-2018
High pressure processing effects on microbiological stability and physicochemical properties of a fruit salada
Lopes, Ana Celina Cascais
masterThesis
10-Jul-2018
Impacto de diferentes tipologias de massagem e maturação em dois produtos de charcutaria
Pereira, Rui Carlos Ferreira Martins
masterThesis
20-Jul-2017
Implementação e validação de um novo método para determinação de dextrose equivalente em cereais hidrolisados enzimaticamente
Fernandes, Stéphanie Rosalina Nunes
masterThesis
1993
Isolamento e caracterização dos polissacarídeos das paredes celulares da azeitona
Silva, Manuel António Coimbra Rodrigues da
doctoralThesis
2016
Melhoria no sistema de segurança alimentar do setor dos pré-cozinhados baseado nas normas ISO 22000 e IFS
Alves, Telmo Emanuel Chaparro
masterThesis
2009
Metodologias alternativas para determinação do teor de esteróis em azeite
Farinha, Nuno Henrique Marçal
masterThesis
2013
Métodos alternativos de deteção de Salmonella e Listeria monocytogenes
Trindade, Joana Alexandra Rodrigues
masterThesis
6-Dec-2018
Microbial fermentation of glycerol for production of value-added compounds under high pressure
Mota, Maria João Pinho
doctoralThesis