Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10773/7765
Título: Inactivation of alpha-amylase from Bacillus amyloliquefaciens at low moisture contents
Autor: Saraiva, J.
De Cordt, S.
Hendrickx, M.
Oliveira, J.
Tobback, P.
Palavras-chave: Inactivation
a-amylase
Bacillus amyloliquefaciens
moisture contents
Data: 1993
Editora: Elsevier Science Publishers
Resumo: The thermal inactivation characteristics of dehydrated a-amylase in solid state at various moisture contents was studied at temperatures between 135 and 150°C. The inactivation kinetics show a first order decay. The enzyme was found to be more thermostable than in aqueous solution. The z-value dependency with moisture content has shown some fluctuactions, having an absolut minimum of 19°C at 23.9% moisture.
Peer review: yes
URI: http://hdl.handle.net/10773/7765
ISBN: 978-0444893727
Aparece nas coleções: QOPNA - Comunicações

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
1 Proc I 1993 Stab Enzymes Jorge S.pdf3.1 MBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterLinkedIn
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.