Skip navigation
entrar
área pessoal
serviço de alertas
editar conta
idioma
Português
English
depositar
comunidades
percorrer
Percorrer Itens por:
Data de publicação
Autor
Orientador
Título
Assunto
Tipo de Documento
Tipo de Acesso
ajuda
Início
Percorrer por autor Castro, Sónia Marília
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar resultados 2-6 de 6.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2006
Identification of pressure/temperature combinations for optimal pepper (Capsicum annuum) pectin methylesterase activity
Castro, Sónia Marília
;
Loey, Ann Van
;
Saraiva, Jorge Alexandre
;
Smout, Chantal
;
Hendrickx, Marc
article
2006
Inactivation of pepper (Capsicum annuum) pectin methylesterase by combined high-pressure and temperature treatments
Castro, Sónia Marília
;
Loey, Ann Van
;
Saraiva, Jorge Alexandre
;
Smout, Chantal
;
Hendrickx, Marc
article
Out-2021
Innovative hurdle system towards Listeria monocytogenes inactivation in a fermented meat sausage model - high pressure processing assisted by bacteriophage P100 and bacteriocinogenic Pediococcus acidilactici
Komora, Norton
;
Maciel, Cláudia
;
Amaral, Renata A.
;
Fernandes, Rui
;
Castro, Sónia Marília
;
Saraiva, Jorge A.
;
Teixeira, Paula
article
2005
Process stability of Capsicum annuum pectin methylesterase in model systems, pepper puree and intact pepper tissue
Castro, Sónia Marília
;
Loey, Ann
;
Saraiva, Jorge Alexandre
;
Smout, Chantal
;
Hendrickx, Marc
article
Dez-2018
The protective effect of food matrices on Listeria lytic bacteriophage P100 application towards high pressure processing
Komora, Norton
;
Bruschi, Carolina
;
Ferreira, Vânia
;
Maciel, Cláudia
;
Brandão, Teresa R. S.
;
Fernandes, Rui
;
Saraiva, Jorge A.
;
Castro, Sónia Marília
;
Teixeira, Paula
article