Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10773/3002
Title: Estudo comparativo do cozimento Superbatch
Author: Ribau, Paula Alexandra Paiva
Advisor: Martins, Alexandre
Keywords: Engenharia química
Indústria do papel
Cozedura
Deslenhificação
Defense Date: 2008
Publisher: Universidade de Aveiro
Abstract: O presente trabalho propõe-se a efectuar um estudo comparativo entre o cozimento batch clássico e o cozimento Superbatch, quais as diferenças, vantagens, desvantagens e um estudo da viabilidade económica de cada um dos processos. ABSTRACT: The present work is a comparative study between the classic batch cooking and the Superbatch cooking, the differences, advantages, disadvantages and a study of the economic feasibility of each one of the processes.
Description: Mestrado em Engenharia Química
URI: http://hdl.handle.net/10773/3002
Appears in Collections:DQ - Dissertações de mestrado
UA - Dissertações de mestrado

Files in This Item:
File SizeFormat 
2008001382.pdf3.27 MBAdobe PDFView/Open


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.