Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2010O bagaço da cana-de-açúcar em combinação com folhas caulinares de bambu para seu emprego em chapas de partículasSantos, G.J.; Battistelle, R.A.G.; Varum, H.conferenceObjectopenAccess
2010Viability analysis of using cellulose pulp recycled from cement sacks in the production of compressed earth blocksBuson, M.; Varum, H.; Sposto, R. M.conferenceObjectopenAccess
2010Seismic vulnerability assessment of masonry facade wallsFerreira, T.; Vicente, R.; Varum, H.conferenceObjectopenAccess
2010Oil and gas pipeline distribution networks: a new approach to access their vulnerability and riskPinto, J.; Varum, H.; Varajão, J.; Bentes, I.conferenceObjectopenAccess
2010Typological characterization of the Portuguese traditional schist constructionsBarros, R. S.; Oliveira, D. V.; Varum, H.conferenceObjectopenAccess
2010Avaliação da influência da absorção de água por capilaridade nas propriedades mecânicas do adobe da região de AveiroMartins, T.; Varum, H.; Costa, A.conferenceObjectopenAccess
2010Metodologia de avaliação da vulnerabilidade sísmica das paredes de fachada de edifícios tradicionais de alvenariaFerreira, T.; Vicente, R.; Varum, H.; Costa, A.; Silva, J. A. R. Mendes daconferenceObjectopenAccess
2010Estudo do material de enchimento/revestimento de elementos construtivos de tabique de construções antigas existentes na Região do Vale do Douro NortePinto, J.; Cruz, D.; Sousa, D.; Morais, P.; Tavares, P.; Vieira, J.; Varum, H.conferenceObjectopenAccess
2010Construção de tabique nas Associações de Municípios da Terra Fria do Nordeste Transmontano e da Terra Quente TransmontanaGonçalves, C.; Martinho, J.; Pinto, J.; Vieira, J.; Silva, P.; Tavares, P.; Fernandes, L.; Lousada, J.; Varum, H.conferenceObjectopenAccess
2010Advantages of using raw materials in ancient and recent buildingsMurta, A.; Varum, H.; Pinto, J.conferenceObjectopenAccess
Results 1-10 of 64 (Search time: 0.004 seconds).