Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10773/6941
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Saraiva, J. | pt |
dc.contributor.author | Lourenço, L. G. | pt |
dc.contributor.author | Jorge, N. | pt |
dc.date.accessioned | 2012-02-27T17:23:10Z | - |
dc.date.available | 2012-02-27T17:23:10Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.isbn | 972-9372-29-2 (IPIMAR) | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10773/6941 | - |
dc.description.abstract | Resumo indisponível. | - |
dc.language.iso | por | pt |
dc.publisher | INIAP-IPIMAR/SPQ | pt |
dc.rights | openAccess | por |
dc.subject | Cálcio | pt |
dc.subject | Pressão | pt |
dc.subject | Hidrólise de amido | pt |
dc.subject | A-amilase | pt |
dc.title | Efeito de cálcio e tratamentos de pressão na hidrólise de amido pela enzima a-amilase | pt |
dc.type | conferenceObject | pt |
dc.peerreviewed | yes | pt |
ua.publicationstatus | published | pt |
ua.event.date | 22-25 Junho, 2003 | pt |
ua.event.type | meeting | pt |
degois.publication.firstPage | 93 | pt |
degois.publication.lastPage | 98 | pt |
degois.publication.location | Lisboa | pt |
degois.publication.title | 6º Encontro de Química dos Alimentos | - |
degois.publication.title | 6º Encontro de Química dos Alimentos | - |
degois.publication.volume | Vol. I | pt |
dc.relation.publisherversion | www.spq.pt/ | * |
Appears in Collections: | DQ - Comunicações QOPNA - Comunicações |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5 Proc N 2003 6ºEQA Gonçalo.pdf | 3.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.