Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10773/6941
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSaraiva, J.pt
dc.contributor.authorLourenço, L. G.pt
dc.contributor.authorJorge, N.pt
dc.date.accessioned2012-02-27T17:23:10Z-
dc.date.available2012-02-27T17:23:10Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.isbn972-9372-29-2 (IPIMAR)-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10773/6941-
dc.description.abstractResumo indisponível.-
dc.language.isoporpt
dc.publisherINIAP-IPIMAR/SPQpt
dc.rightsopenAccesspor
dc.subjectCálciopt
dc.subjectPressãopt
dc.subjectHidrólise de amidopt
dc.subjectA-amilasept
dc.titleEfeito de cálcio e tratamentos de pressão na hidrólise de amido pela enzima a-amilasept
dc.typeconferenceObjectpt
dc.peerreviewedyespt
ua.publicationstatuspublishedpt
ua.event.date22-25 Junho, 2003pt
ua.event.typemeetingpt
degois.publication.firstPage93pt
degois.publication.lastPage98pt
degois.publication.locationLisboapt
degois.publication.title6º Encontro de Química dos Alimentos-
degois.publication.title6º Encontro de Química dos Alimentos-
degois.publication.volumeVol. Ipt
dc.relation.publisherversionwww.spq.pt/*
Appears in Collections:DQ - Comunicações
QOPNA - Comunicações

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5 Proc N 2003 6ºEQA Gonçalo.pdf3.14 MBAdobe PDFView/Open


FacebookTwitterLinkedIn
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.