Browsing by Author Santos, M. C.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) | Type | Access Type |
2010 | Conteúdo em flavonóides e fenóis totais e actividade antioxidante de extractos de lúpulo obtidos sob alta pressão | Melo, M. N.; Costa, D. D.; Santos, M. C.; Oliveira, V.; Saraiva, J. A.; Cunha, Â.; Almeida, A. | conferenceObject | |
2011 | Effect of high hydrostatic pressure on antioxidant activity, colour, and anthocyanin content of red wine | Santos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Teixeira, N.; de Freitas, V.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2011 | Effect of high pressure on microorganism’s growth, antioxidant capacity, and wine colour | Santos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Mendo, S.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2009 | Effect of the ionic liquid [BMIM]Cl on hydrolysis of carboxymethyl cellulose by cellulase | Salvador, Â. M. C.; Santos, M. C.; Saraiva, J. A. | conferenceObject | |