Issue Date | Title | Author(s) | Type | Access Type |
2007 | Assessing the quality of fresh fruits produce | Coimbra, M.A.; Nunes, C.; Coelho, E.; Barros, A.; Delagadillo, I.; Lopes da Silva, J.A.; Santos, C.; Saraiva, J.A.; Rocha, S.M. | conferenceObject | |
2007 | Common pathologies in RC bridge structures: a statistical analysis | Santos, J.; Nunes, C.; Fernandes, C.; Varum, H. | article | |
2009 | Desenvolvimento de tecnologias para a redução do teor de sulfuroso em vinhos | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2009 | Efeito da adição de sesquiterpenóides e quitosana e aplicação de alta pressão hidrostática na proliferação de leveduras e actividade antioxidante de vinho branco | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2009 | Effect of candying on volatiles and cell wall polysaccharides of “Ameixa d’Elvas” plums | Nunes, C.; Saraiva, J. A.; Rocha, S. M.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2011 | Effect of high hydrostatic pressure on antioxidant activity, colour, and anthocyanin content of red wine | Santos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Teixeira, N.; de Freitas, V.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2011 | Effect of high pressure on microorganism’s growth, antioxidant capacity, and wine colour | Santos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Mendo, S.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2002 | Effect of High Pressure Treatments on protease and beta-Galactosidase Activities of Table Olives | Saraiva, J.; Vitorino, R.; Nunes, C.; Coimbra, M. A. | article | |
2013 | Effect of light, temperature and diet on the fatty acid profile of the tropical sea anemone Aiptasia pallida | Leal, M. C.; Nunes, C.; Kempf, S.; Reis, A.; da Silva, T. L.; Serôdio, J.; Cleary, D. F. R.; Calado, R. | article | |
2005 | Effect of “Ameixa d’Elvas” plums candying on microstructure, texture and cell wall pectic polysaccharides composition | Nunes, C.; Santos, C.; Lopes da Silva, J. A.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2005 | Estudo das modificações físico-químicas ocorridas durante a confitagem da Ameixa d'Elvas | Nunes, C.; Silva, J. A. L.; Santos, C.; Rato, A. E.; Barroso, J. M.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2005 | Headspace solid phase microextraction-gas chromatography as a simple and clean methodology for determination of methylesterification and acetylation of polysaccharides | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2007 | Os polissacarídeos das paredes celulares da ameixa D'Elvas e actividade de enzimas associadas à sua degradação como parâmetros de avaliação da maturação para a confitagem | Nunes, C.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2007 | Purification and characterization of olive (Olea europaea L.) peroxidase – Evidence for the occurrence of a pectin binding peroxidase | Saraiva, J.; Nunes, C.; Coimbra, M. | article | |
2005 | A Simple and solvent-free chromatographic methodology for simultaneous determination of methanol and acetic acid content of polysaccharides | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. | conferenceObject | |