Browsing by Author Nunes, C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2007Assessing the quality of fresh fruits produceCoimbra, M.A.; Nunes, C.; Coelho, E.; Barros, A.; Delagadillo, I.; Lopes da Silva, J.A.; Santos, C.; Saraiva, J.A.; Rocha, S.M.conferenceObjectopenAccess
2007Common pathologies in RC bridge structures: a statistical analysisSantos, J.; Nunes, C.; Fernandes, C.; Varum, H.articleopenAccess
2009Desenvolvimento de tecnologias para a redução do teor de sulfuroso em vinhosNunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2009Efeito da adição de sesquiterpenóides e quitosana e aplicação de alta pressão hidrostática na proliferação de leveduras e actividade antioxidante de vinho brancoNunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2009Effect of candying on volatiles and cell wall polysaccharides of “Ameixa d’Elvas” plumsNunes, C.; Saraiva, J. A.; Rocha, S. M.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2011Effect of high hydrostatic pressure on antioxidant activity, colour, and anthocyanin content of red wineSantos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Teixeira, N.; de Freitas, V.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2011Effect of high pressure on microorganism’s growth, antioxidant capacity, and wine colourSantos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Mendo, S.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2002Effect of High Pressure Treatments on protease and beta-Galactosidase Activities of Table OlivesSaraiva, J.; Vitorino, R.; Nunes, C.; Coimbra, M. A.articlerestrictedAccess
2013Effect of light, temperature and diet on the fatty acid profile of the tropical sea anemone Aiptasia pallidaLeal, M. C.; Nunes, C.; Kempf, S.; Reis, A.; da Silva, T. L.; Serôdio, J.; Cleary, D. F. R.; Calado, R.articlerestrictedAccess
2005Effect of “Ameixa d’Elvas” plums candying on microstructure, texture and cell wall pectic polysaccharides compositionNunes, C.; Santos, C.; Lopes da Silva, J. A.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2005Estudo das modificações físico-químicas ocorridas durante a confitagem da Ameixa d'ElvasNunes, C.; Silva, J. A. L.; Santos, C.; Rato, A. E.; Barroso, J. M.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2005Headspace solid phase microextraction-gas chromatography as a simple and clean methodology for determination of methylesterification and acetylation of polysaccharidesNunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2007Os polissacarídeos das paredes celulares da ameixa D'Elvas e actividade de enzimas associadas à sua degradação como parâmetros de avaliação da maturação para a confitagemNunes, C.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2007Purification and characterization of olive (Olea europaea L.) peroxidase – Evidence for the occurrence of a pectin binding peroxidaseSaraiva, J.; Nunes, C.; Coimbra, M.articlerestrictedAccess
2005A Simple and solvent-free chromatographic methodology for simultaneous determination of methanol and acetic acid content of polysaccharidesNunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M.conferenceObjectopenAccess