Issue Date | Title | Author(s) | Type | Access Type |
1999 | Actividade enzimática da peroxidase e da polifenol oxidase na polpa de azeitonas de mesa antes e após processamento | Saraiva, J. M. A.; Nunes, C. S. C.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2009 | Desenvolvimento de tecnologias para a redução do teor de sulfuroso em vinhos | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2009 | Efeito da adição de sesquiterpenóides e quitosana e aplicação de alta pressão hidrostática na proliferação de leveduras e actividade antioxidante de vinho branco | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2001 | Efeito de tratamentos de alta pressão na actividade enzimática endógena de azeitonas | Vitorino, R. M. P.; Nunes, C. S. C; Saraiva, J. A.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2001 | Efeito de tratamentos de alta pressão na cor e carga microbiológica de Pesto | Fonseca, S.; Saraiva, J. A.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2009 | Effect of candying on volatiles and cell wall polysaccharides of “Ameixa d’Elvas” plums | Nunes, C.; Saraiva, J. A.; Rocha, S. M.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2011 | Effect of high hydrostatic pressure on antioxidant activity, colour, and anthocyanin content of red wine | Santos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Teixeira, N.; de Freitas, V.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2011 | Effect of high pressure on microorganism’s growth, antioxidant capacity, and wine colour | Santos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Mendo, S.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2002 | Effect of High Pressure Treatments on protease and beta-Galactosidase Activities of Table Olives | Saraiva, J.; Vitorino, R.; Nunes, C.; Coimbra, M. A. | article | |
2005 | Effect of “Ameixa d’Elvas” plums candying on microstructure, texture and cell wall pectic polysaccharides composition | Nunes, C.; Santos, C.; Lopes da Silva, J. A.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2005 | Estudo das modificações físico-químicas ocorridas durante a confitagem da Ameixa d'Elvas | Nunes, C.; Silva, J. A. L.; Santos, C.; Rato, A. E.; Barroso, J. M.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2005 | Headspace solid phase microextraction-gas chromatography as a simple and clean methodology for determination of methylesterification and acetylation of polysaccharides | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2008 | High pressure treatment of grape seed to Enhance the yield of oil extraction | Magalhães, A. L.; Passos, C. P.; Saraiva, J. A.; Coimbra, M. A.; Silva, C. M. | conferenceObject | |
2011 | Microwave-Assisted Extraction of Brewers' Spent Grain Arabinoxylans | Rocha, M. A. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2007 | Os polissacarídeos das paredes celulares da ameixa D'Elvas e actividade de enzimas associadas à sua degradação como parâmetros de avaliação da maturação para a confitagem | Nunes, C.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
1-Dec-2018 | Xylo-oligosaccharides display a prebiotic activity when used to supplement wheat or corn-based diets for broilers | Ribeiro, T.; Cardoso, V.; Ferreira, L. M. A.; Lordelo, M. M. S.; Coelho, E.; Moreira, A. S. P.; Domingues, M. R. M.; Coimbra, M. A.; Bedford, M. R.; Fontes, C. M. G. A. | article | |