Browsing by Author Lopes da Silva, J. A.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) | Type | Access Type |
2009 | Desenvolvimento de tecnologias para a redução do teor de sulfuroso em vinhos | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2009 | Efeito da adição de sesquiterpenóides e quitosana e aplicação de alta pressão hidrostática na proliferação de leveduras e actividade antioxidante de vinho branco | Nunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2012 | Effect of composition of commercial whey protein preparations upon gelation at various pH values | Ramos, O. L.; Pereira, J. O.; Silva, S. I.; Amorim, M. M.; Fernandes, J. C.; Lopes da Silva, J. A.; Pintado, M. E.; Malcata, F. X. | article | |
2005 | Effect of “Ameixa d’Elvas” plums candying on microstructure, texture and cell wall pectic polysaccharides composition | Nunes, C.; Santos, C.; Lopes da Silva, J. A.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A. | conferenceObject | |
2012 | Electrospun nanofibrous mats: outstanding materials for biotechnology applications | Lopes da Silva, J. A. | conferenceObject | |
2009 | High pressure treatments as an alternative to conventional thermal blanching - A case study on sweet green and red bell pepper fruits (Capsicum annuum L.) | Castro, S.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Delgadillo, I.; Van Loey, A.; Smout, C.; Hendrickx, M. | conferenceObject | |