Browsing by Author Coimbra, M. A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 2 to 16 of 16 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2009Desenvolvimento de tecnologias para a redução do teor de sulfuroso em vinhosNunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2009Efeito da adição de sesquiterpenóides e quitosana e aplicação de alta pressão hidrostática na proliferação de leveduras e actividade antioxidante de vinho brancoNunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J. A.; Lopes da Silva, J. A.; Mendo, S.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2001Efeito de tratamentos de alta pressão na actividade enzimática endógena de azeitonasVitorino, R. M. P.; Nunes, C. S. C; Saraiva, J. A.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2001Efeito de tratamentos de alta pressão na cor e carga microbiológica de PestoFonseca, S.; Saraiva, J. A.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2009Effect of candying on volatiles and cell wall polysaccharides of “Ameixa d’Elvas” plumsNunes, C.; Saraiva, J. A.; Rocha, S. M.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2011Effect of high hydrostatic pressure on antioxidant activity, colour, and anthocyanin content of red wineSantos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Teixeira, N.; de Freitas, V.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2011Effect of high pressure on microorganism’s growth, antioxidant capacity, and wine colourSantos, M. C.; Rodrigues, A.; Rodrigues, C.; Mendo, S.; Saraiva, J. A.; Nunes, C.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2002Effect of High Pressure Treatments on protease and beta-Galactosidase Activities of Table OlivesSaraiva, J.; Vitorino, R.; Nunes, C.; Coimbra, M. A.articlerestrictedAccess
2005Effect of “Ameixa d’Elvas” plums candying on microstructure, texture and cell wall pectic polysaccharides compositionNunes, C.; Santos, C.; Lopes da Silva, J. A.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2005Estudo das modificações físico-químicas ocorridas durante a confitagem da Ameixa d'ElvasNunes, C.; Silva, J. A. L.; Santos, C.; Rato, A. E.; Barroso, J. M.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2005Headspace solid phase microextraction-gas chromatography as a simple and clean methodology for determination of methylesterification and acetylation of polysaccharidesNunes, C.; Rocha, S. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2008High pressure treatment of grape seed to Enhance the yield of oil extractionMagalhães, A. L.; Passos, C. P.; Saraiva, J. A.; Coimbra, M. A.; Silva, C. M.conferenceObjectopenAccess
2011Microwave-Assisted Extraction of Brewers' Spent Grain ArabinoxylansRocha, M. A. M.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
2007Os polissacarídeos das paredes celulares da ameixa D'Elvas e actividade de enzimas associadas à sua degradação como parâmetros de avaliação da maturação para a confitagemNunes, C.; Saraiva, J.; Coimbra, M. A.conferenceObjectopenAccess
1-Dec-2018Xylo-oligosaccharides display a prebiotic activity when used to supplement wheat or corn-based diets for broilersRibeiro, T.; Cardoso, V.; Ferreira, L. M. A.; Lordelo, M. M. S.; Coelho, E.; Moreira, A. S. P.; Domingues, M. R. M.; Coimbra, M. A.; Bedford, M. R.; Fontes, C. M. G. A.articleopenAccess