Browsing by Advisor Nunes, Cláudia Sofia Cordeiro

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
5-Sep-2017Active and intelligent bionanocomposites for food packagingSilva, Mariana Rodrigues Ferreira damasterThesisembargoedAccess
27-Jul-2017Análise de causas de quebra de garrafas de vidro de cervejaSantoalha, Mariana Pinheiro Hargreaves GuimarãesmasterThesisembargoedAccess
2012Avaliação dos compostos fenólicos e voláteis ao longo da vinificaçãoSilva, Ana Sofia Gomes damasterThesisopenAccess
23-Jul-2014Caracterização de polissacarídeos presentes no sal e salinas marinhasQuitério, Pedro Luís RolomasterThesisopenAccess
31-Jul-2017Characterization of carbohydrates from Nannochloropsis oculata and their use in microarraysPandeirada, Carolina OliveiramasterThesisopenAccess
29-Jul-2015Desenvolvimento de bionanocompósito para embalagem alimentarBarra, Ana Filipa CardosomasterThesisopenAccess
2011Desenvolvimento de filmes de quitosana com atividade antioxidanteCunha, Ângela Maria Martins Vieira damasterThesisopenAccess
29-Dec-2010Desenvolvimento de filmes de quitosana insolúveis em meio ácido com actividade antioxidanteMaricato, Élia Sofia OliveiramasterThesisopenAccess
20-Dec-2018Development of multifunctional fucoidan-coated nanoparticles for combined cancer therapyGonçalves, Joana Daniela FerreiraarticleembargoedAccess
Jul-2015Estudo da eletrodiálise na composição catiónica de um vinho ao longo da vinificaçãoMello, Vânia Sofia Alves de SousamasterThesisopenAccess
2015Estudo da utilização de filmes de quitosana como conservante de sumosCosta, Diana BarbosamasterThesisopenAccess
2012Filmes à base de quitosana enriquecidos com extratos de bagaço de uvaFerreira, Andreia Filipa SousamasterThesisopenAccess
7-Dec-2018Flexible piezoelectric bionanocomposites for biomedical sensorsGuzmán Sierra, Dayana LizethearticleembargoedAccess
2017Impacto da poda e das operações enológicas na extração dos compostos responsáveis pela cor dos vinhos tintosGrilo, Petra Carina GonçalvesmasterThesisopenAccess
3-Jan-2017A influência das características da água para a estabilidade química, física, microbiológica e sensorial dos produtos alimentaresRosa, Ana Tasso de Figueiredo MendesmasterThesisopenAccess
12-Dec-2013Interação de alguns componentes do vinho com um filme de quitosanaSantos, Sofia Manuela da SilvamasterThesisopenAccess
2015Isolation and structural characterization of fucoidans from the brown algae Fucus vesiculosusJorge, Ricardo FerreiramasterThesisopenAccess
2017Otimização de métodos de avaliação da maturação fenólica em uvas tintasSilva, Catarina Armanda MartinsmasterThesisopenAccess
26-Jul-2018Sustainable development of active biomaterials based on rice industry byproductsBrites, Paulo David MartinsmasterThesisembargoedAccess