Browsing by Advisor Silva, José António Teixeira Lopes da

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 10 to 29 of 30 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2014Edible films and coatings for cheeseOrosa, Maria Inês FrancomasterThesisopenAccess
2006Efeito da massa molecular de um polissacarídeo na gelificação de proteínasMonteiro, Sónia Regina Rodrigues MotamasterThesisopenAccess
2010Electrospinning of cellulose from ionic liquids solutionsTeles, Ana Rita RibeiromasterThesisopenAccess
2012Electrospun fibrous mats for skin and abdominal wall repairVeleirinho, Maria Beatriz da RochadoctoralThesisopenAccess
2013Estratégias de alteração da funcionalidade de proteínas de sojaMonteiro, Sónia Regina Rodrigues MotadoctoralThesisopenAccess
2017Estudo de características reológicas de pastas cerâmicas e propostas de melhoriaFerreira, Mariana da RochamasterThesisopenAccess
2004Estudo do bagaço de azeitona produzido em sistemas de extracção de azeite de duas fases: caracterização química e reológica dos polissacarídeos pécticos e análise estrutural dos compostos fenólicosCardoso, Susana Maria de AlmeidadoctoralThesisrestrictedAccess
2012Estudo dos fatores que influenciam os atributos de esferas de alginatoSantos, Renata Sofia BarrosmasterThesisopenAccess
2006Gelificação de misturas proteínas do soro do leite - galactomananas : efeito do grau de ramificação do polissacarídeoTavares, Cláudia Maria MachadomasterThesisopenAccess
2010Imobilização de ß-galactosidase em membrana nanofibrosaSilva, Diogo da Silveira Vieira damasterThesisopenAccess
2005Influência das pentosanas nas propriedades funcionais do glúten e amido de trigoPedro, Dora Maria José dos SantosdoctoralThesisopenAccess
29-Nov-2022Innovative sequentially combined processing tecnhologies to improve the quality of egg pasteurization productsRibeiro, Ana Catarina SousadoctoralThesisopenAccess
30-Jun-2020Manipulating protein-protein interactions through high pressure and enzymatic combined treatments to tailor food propertiesQueirós, Rui Pedro Figueiredo NetodoctoralThesisopenAccess
Jun-2020Manipulating proteinprotein interactions through high pressure and enzymatic combined treatments to tailor food propertiesQueirós, Rui Pedro Figueiredo NetodoctoralThesisopenAccess
2008Matrizes fibrosas de biopolímeros produzidas por electrospinningFerreira, Pedro José de OliveiramasterThesisopenAccess
17-Jul-2020Melhoramento do sistema de gestão de leveduras numa microcervejeira: efeito do tempo e temperatura de armazenamentoDias, Diana Sofia MarquesmasterThesisopenAccess
11-Mar-2016Nanofibras de dióxido de titânio/nanoestruturas de carbono/lantanídeos obtidas por eletrofiação para aplicações cataliticasAlmeida, Nuno André Fraga dedoctoralThesisopenAccess
29-Jul-2016Otimização da segurança e qualidade na produção e transformação de carne de bovino e suínoAbreu, Filipa FerreiramasterThesisopenAccess
2010Preparation and characterization of novel nanocomposites of inorganic/polysaccharide typeOliveira, Fabiane CostadoctoralThesisopenAccess
27-Jan-2017Rheological characterization of some Lybyan waxy crude oilAlghanduri, Layla Mhemmed MbroukdoctoralThesisopenAccess