Browsing by Advisor Saraiva, Jorge Manuel Alexandre

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 33 to 43 of 43 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2012Identification of horizontal gene transfer events in B. xylophilusMartins, Daniel FerreiramasterThesisopenAccess
2-Aug-2013Iron speciation during the digestion of plant-based foodsFernandes, João António Correia FragosomasterThesisopenAccess
2-Aug-2010Isolamento e caracterização estrutural das arabinoxilanas da dreche cervejeiraRocha, Maria Angélica MartinsmasterThesisopenAccess
Jun-2020Manipulating proteinprotein interactions through high pressure and enzymatic combined treatments to tailor food propertiesQueirós, Rui Pedro Figueiredo NetodoctoralThesisopenAccess
2013Natural substances and high pressure processing to preserve sea bassTeixeira, Bárbara Patrícia BoucinhadoctoralThesisopenAccess
19-Dec-2018Production of yogurt under high pressure: effect on fermentative process and yogurt characteristicLopes, Rita PinheirodoctoralThesisopenAccess
Dec-2019Produção e monitorização de microalgasPeralta, Ângela Catarina SiopamasterThesisopenAccess
27-Jul-2011Resistência à inactivação por alta pressão em Salmonella typhimuriumReis, Adriana Margarida Macedo Pereira dosmasterThesisopenAccess
2013Tradução e revisão de protocolos no domínio da bioquímicaSilva, Sara Raquel dos Santos da,masterThesisopenAccess
2009Utilização de alta pressão para aumentar o teor de xanto-humol no mosto de cervejaSantos, Mickael da CostamasterThesisopenAccess
26-Jul-2013Validação de processos utilizados em produtos alimentares tradicionaisVale, Joana Marina Nunes domasterThesisopenAccess