Browsing by Advisor Delgadillo Giraldo, Ivonne

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 34 to 50 of 50 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
15-Dec-2015Genotypic and environmental effects on the concentration of healthy compounds of four durum wheat varietiesPaiva, Ana Giselda SimõesmasterThesisopenAccess
7-Dec-2018High pressure processing effects on microbiological stability and physicochemical properties of a fruit saladaLopes, Ana Celina CascaismasterThesisopenAccess
10-Jul-2018Impacto de diferentes tipologias de massagem e maturação em dois produtos de charcutariaPereira, Rui Carlos Ferreira MartinsmasterThesisembargoedAccess
20-Jul-2017Implementação e validação de um novo método para determinação de dextrose equivalente em cereais hidrolisados enzimaticamenteFernandes, Stéphanie Rosalina NunesmasterThesisembargoedAccess
1993Isolamento e caracterização dos polissacarídeos das paredes celulares da azeitonaSilva, Manuel António Coimbra Rodrigues dadoctoralThesisopenAccess
2016Melhoria no sistema de segurança alimentar do setor dos pré-cozinhados baseado nas normas ISO 22000 e IFSAlves, Telmo Emanuel ChaparromasterThesisopenAccess
2009Metodologias alternativas para determinação do teor de esteróis em azeiteFarinha, Nuno Henrique MarçalmasterThesisopenAccess
2013Métodos alternativos de deteção de Salmonella e Listeria monocytogenesTrindade, Joana Alexandra RodriguesmasterThesisopenAccess
6-Dec-2018Microbial fermentation of glycerol for production of value-added compounds under high pressureMota, Maria João PinhodoctoralThesisopenAccess
2008Potencialidades da espectroscopia de infravermelho com transformadas de Fourier na caracterização de aguardentes vínicasSimões, Rita Fabiana SilvamasterThesisopenAccess
20-Dec-2013Potencialidades da espectroscopia NIR para análise de arroz comercialSério, Alexandre José MonteiromasterThesisopenAccess
19-Dec-2018Production of yogurt under high pressure: effect on fermentative process and yogurt characteristicLopes, Rita PinheirodoctoralThesisopenAccess
3-Nov-2017Regulamentação global: foco em ésteres de 3-MCPD e ésteres glicidílicos com base no parecer científico da EFSA em 2016Oliveira, Sofia PereiramasterThesisopenAccess
28-Jul-2022Shelf-life extension of pasteurised and ready-to-eat foods by hyperbaric storage at room temperatureLemos, Álvaro Tomaz dedoctoralThesisopenAccess
16-Feb-2022Storage under pressure of dairy foods as an alternative to refrigerationDuarte, Ricardo ValentedoctoralThesisembargoedAccess
2015Study of rice varieties: chemical and nutritional factsAguiar, Elisabete Cristina FonsecamasterThesisopenAccess
6-Jan-2014Valorização do kiwi (A. deliciosa) de baixo calibre: extração de actinidina e sua aplicação na produção de hidrolisados de glútenHenriques, TeresamasterThesisopenAccess