Browsing by Advisor Delgadillo Giraldo, Ivonne

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 50 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2014Determinação e aplicações dos frutooligossacarídeos de Yacon (Smallanthus sonchifolius)Vieira, Flavia AparecidadoctoralThesisopenAccess
6-Feb-2015Development of infrared spectroscopy for assessing bacterial quality in foodsMoreirinha, Ana Catarina FernandesdoctoralThesisopenAccess
May-2019Efecto de la alta presión hidrostática y el ultrasonido de potencia en la funcionalidad tecnológica de las proteínas lácteasRodríguez Piedrahita, Ligia InésdoctoralThesisopenAccess
23-Jul-2012Effect of pasteurisation and high pressure in human milk and colostrumSousa, Maria Sílvia Gomes demasterThesisopenAccess
2012Estudo da evolução de carotenos e de açúcares em tomate cerejaCarvalho ,Maria Carlota de Mendanha Soares Simões demasterThesisopenAccess
2013Estudo da secagem da maçã : desenvolvimento de novos produtosCruz, Cátia Álison Martins Tavares damasterThesisopenAccess
2003Estudo das transformações bioquímicas e químicas da pêra de S. Bartolomeu durante o processo de secagem – recurso endógeno da região de ViseuFerreira, Dulcineia Maria de SousadoctoralThesisrestrictedAccess
1998Estudo de parâmetros químicos responsáveis pelas características organolépticas de ananases comercializados em PortugalMartins, AndrémasterThesisrestrictedAccess
2002Estudos da cortiça do Quercus suber L.. Indicadores de interacção em sistemas cortiça/soluções modelo de vinhoDuarte, Afonso Miguel dos SantosmasterThesisrestrictedAccess
20-Dec-2013Estudos de índice glicémico de variedades de arrozTeixeira, João Maria Lopes da Cunha CappellemasterThesisopenAccess
May-2020Evaluation of hyperbaric storage as a novel food preservation methodology for raw meat versus refrigerationSantos, Mauro Diogo Batista dosdoctoralThesisopenAccess
31-Jul-2017Evaluation of hyperbaric storage effect on Bacillus subtilis and Alicyclobacillus acidoterrestris endosporesrePinto, Carlos Alberto CruzmasterThesisopenAccess
Oct-2019Evaluation of storage under pressure as a new preservation process to increase shelf-life of fresh fishFidalgo, Liliana GonçalvesdoctoralThesisopenAccess
15-Dec-2015Genotypic and environmental effects on the concentration of healthy compounds of four durum wheat varietiesPaiva, Ana Giselda SimõesmasterThesisopenAccess
7-Dec-2018High pressure processing effects on microbiological stability and physicochemical properties of a fruit saladaLopes, Ana Celina CascaismasterThesisopenAccess
10-Jul-2018Impacto de diferentes tipologias de massagem e maturação em dois produtos de charcutariaPereira, Rui Carlos Ferreira MartinsmasterThesisembargoedAccess
20-Jul-2017Implementação e validação de um novo método para determinação de dextrose equivalente em cereais hidrolisados enzimaticamenteFernandes, Stéphanie Rosalina NunesmasterThesisembargoedAccess
1993Isolamento e caracterização dos polissacarídeos das paredes celulares da azeitonaSilva, Manuel António Coimbra Rodrigues dadoctoralThesisopenAccess
2016Melhoria no sistema de segurança alimentar do setor dos pré-cozinhados baseado nas normas ISO 22000 e IFSAlves, Telmo Emanuel ChaparromasterThesisopenAccess
2009Metodologias alternativas para determinação do teor de esteróis em azeiteFarinha, Nuno Henrique MarçalmasterThesisopenAccess