DSpace
 
  Repositório Institucional da Universidade de Aveiro > Departamento de Química > DQ - Dissertações de mestrado >
 Estudo comparativo do cozimento Superbatch
Please use this identifier to cite or link to this item http://hdl.handle.net/10773/3002

title: Estudo comparativo do cozimento Superbatch
authors: Ribau, Paula Alexandra Paiva
advisors: Martins, Alexandre
keywords: Engenharia química
Indústria do papel
Cozedura
Deslenhificação
issue date: 2008
publisher: Universidade de Aveiro
abstract: O presente trabalho propõe-se a efectuar um estudo comparativo entre o cozimento batch clássico e o cozimento Superbatch, quais as diferenças, vantagens, desvantagens e um estudo da viabilidade económica de cada um dos processos. ABSTRACT: The present work is a comparative study between the classic batch cooking and the Superbatch cooking, the differences, advantages, disadvantages and a study of the economic feasibility of each one of the processes.
description: Mestrado em Engenharia Química
URI: http://hdl.handle.net/10773/3002
appears in collectionsDQ - Dissertações de mestrado
UA - Dissertações de mestrado

files in this item

file sizeformat
2008001382.pdf3.27 MBAdobe PDFview/open
statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! RCAAP OpenAIRE DeGóis
ria-repositorio@ua.pt - Copyright ©   Universidade de Aveiro - RIA Statistics - Powered by MIT's DSpace software, Version 1.6.2